Καλωσήρθατε στο Υγεία Πτολεμαΐδας Ι.Α.Ε.


                                      Υγεία Πτολεμαΐδας Ιατρική Α.Ε.

Η Υγεία Πτολεμαΐδας Ι.Α.Ε Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το έτος 2000 στην πόλη της Πτολεμαΐδας από τον ιατρό ακτινολόγο Δημήτριο Πατσινακίδη, με στόχο να προάγει τις υπηρεσίες απεικονιστικής διάγνωσης στο νομό Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.

Για τον σκοπό αυτό το Διαγνωστικό Εργαστήριο εγκατέστησε τον πρώτο ολοκαίνουριο σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο της εταιρίας Philips, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και των όμορων νομών (Πέλλα).

Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας του το ΥΓΕΙΑ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ιατρών και των εξεταζομένων χάρη στην ποιότητα της απεικόνισης, την ακρίβεια των διαγνώσεων και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, την πρωτοπορία σε ιατρικές υπηρεσίες,το σεβασμό στους ασθενείς και την προσωπική φροντίδα υγείας.

Η εταιρία αποτελεί τη φυσική συνέχεια μιας αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της ακτινολογίας και της απεικονιστικής διάγνωσης στην Δυτική Μακεδονία από το 1975 έως σήμερα.
  Διαβάστε περισσότερα »
Προσωπική Φροντίδα Υγείας

Εικόνες

  • description
  • description
  • descriptiondescription

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση, τηλέφωνα και email.

Διεύθυνση: Γουμεράς 21 & Ξενοφώντος Ασβεστά                          Γωνία, Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο: 24630 54480 & 54481
FAX: 24630 53377
E-mail:info@ygeiamd.gr

Εικόνες

  • description
  • description
  • description

x
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών της και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας / Χρήση Cookies. Συμφωνώ